Work it out! | PART III

Here we go again! Time to change the weekly routine. Patrick tought it was time to do some serious squats – with weight, without weight, everything for a nice butt, right? 😉IMG_3096

A lady in the street, but a freak in the gym! – Zizi 

I have to say, since the start of our fitness-scheme I really start to feel some strenght and I’m definitely feeling more fit! I’m not having enormous muscle ache for days after a workout, my pants are fitting nicely and flawless, I feel energetic the whole day after a workout and sometimes, I can actually lift some more weight then Patrick is telling me!
Next week we have another measure-moment sceduled…exciting, the numbers tell the truth…!

IMG_3103

IMG_3118This third trainings-scheme can almost be done without any big gear, you mostly only need the little gear like weights. So if you have weight around there, you can try a couple exersizes at home!IMG_3126

Let me know if you would like me to write down my training scedule for you!

 

 


 

Daar gaan we weer! Tijd om de wekelijkse routine te veranderen. Patrick vond het tijd voor wat serieuze squats – m et gewicht, zonder gewicht, alles voor mooie billen, toch? 😉

Ik moet zeggen, sinds de start van het trainings-schema begin ik echt al wat kracht te voelen en voel ik me ook zeker fitter! Ik heb geen dagenlange spierpijn meer na een workout, mijn broeken zitten beter en flawless, ik voel me na een workout nog de hele dag energiek en soms, kan ik zelfs meer gewicht liften dan Patrick mij verteld. Volgende week staat er weer een meet-momentje op de planning…spannend, want de nummers liegen niet…!

Dit derde trainings-schema kan bijna gedaan worden zonder apparaten, je hebt alleen de kleine dingetjes nodig zoals gewichtjes. Dus als je wat gewichtjes hebt liggen daar, kun je een paar van de oefeningen thuis proberen!

Zou jij het leuk vinden als ik mijn trainings schema online zet voor jou?

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *