WIN! My favourite – de Brazilian Wax & Vajacial by Delete

WIN! My favourite – de Brazilian Wax & Vajacial by Delete
We zijn alweer ruim een week open en wat een leuke reacties allemaal, dank jullie wel! Heel leuk ook om de respons te zien op de giveaway van afgelopen week, ben benieuwd wat jullie van de giveaway van deze week vinden!

WIN! My favourite - de Brazilian Wax & Vajacial by DeleteBeauty is everywhere, ja ook down there! En hoe fijn dat Delete speciaal voor your special spot een facial heeft ontworpen, waarbij de huid wordt nagelopen op oneffenheden, wordt schoongemaakt en verzorgd. Een van mijn favoriete beauty treats is deze treatment bij Delete, en hoe leuk, ik mag hem nu ter ere van de feestmaand ook aan jou weggeven! En niet alleen aan jou, maar je mag ook nog je vriendin, zus of moeder meenemen!

WIN! My favourite - de Brazilian Wax & Vajacial by DeleteIk ga het liefst elke 6 weken naar Delete voor het ‘onderhoud’ en ben een ware wax-junkie.
Maar misschien ben je nieuw in wax land, vraag jij ook af; “Doet het echt zo veel pijn als ik van anderen hoor?” “Is het vervelend als iemand die je niet kent zo bezig is down there?” hier kun je lezen hoe het wax-virgin Gaby verging tijdens haar eerste Brazilian Wax!

WIN! My favourite - de Brazilian Wax & Vajacial by Delete And the winner is;

WIN! My favourite - de Brazilian Wax & Vajacial by Delete Congrats, beauty! Stuur je je emailadres even naar me toe, zodat je je cadeau kunt ontvangen! Ik hoor graag wat je ervan vindt!

Heb je niet gewonnen, no worries, de nieuwe giveaway is er alweer! Lees het hier!http://beautybyzizi.com/win-the-glow-masterclass-for-two/

Liefs, Zizi

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *