Verso introduceert Sheet Masks

Verso introduceert Sheet Masks
Het fijne Verso uit Stockholm introduceert een super collectie sheet masks voor intense hydratatie en verjonging!

Verso introduceert Sheet MasksVerso valt direct op door zijn prachtige, strakke verpakking welke prachtig staat in elke badkamer. Verso laat de huid stralen en geeft haar een jonger en frisser uiterlijk. De producten hebben een formule die de huidcellen helpen na te bootsen hoe jonge cellen zich gedragen. Deze formule bevat Retinol 8, die tot 8 maal effectiever is dan de gebruikelijke retinol in dezelfde dosering. Het stimuleert de huideigen productie van collageen en hyaluronzuur, die bovenal de tekenen van veroudering zullen verminderen.

Verso introduceert Sheet MasksIk maakte kennis met Verso door haar amazing super eye serum, welke tekenen van vermoeidheid en huidveroudering als sneeuw voor de zon laat verdwijnen! (lees hier mijn review)
Nu komt Verso met fijne sheet masks waarbij gebruik wordt gemaakt van een gepatenteerde, geemulgeerde hydrogeltechnologie, welke het vocht opsluit, verdamping voorkomt en ervoor zorgt dat de actieve ingredienten de huid binnen kunnen dringen. Elke verpakking bevat 4 afzonderlijke sheets. Verkrijgbaar zijn het Intense Facial Mask, Deep Hydration Mask en Reviving Eye Mask.

Verso is exclusief verkrijgbaar bij Skins. 
Love-Zizi-4

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *