Style je eigen Stokke Steps!

Geen baby is hetzelfde. Stokke® Steps™ heeft nu meer kleurenopties dan ooit tevoren om je te helpen de kinderstoel bíjna net zo origineel te maken als het kleintje dat erin mag zitten.

Stokke® Steps™ introduceert een serie nieuwe kleuren en maatwerk, waardoor het nog gemakkelijker is om een stoel samen te stellen die past bij jouw persoonlijke voorkeuren. Geen kind is hetzelfde en ouders willen de mogelijkheid hebben om producten te personaliseren. Met nieuwe kleuren voor de Stokke® Steps™ kinderstoel poten, wipstoel, baby set, eetblad en kussens is het nu mogelijk om meer 1000 combinaties samen te stellen.

stokke-steps-chair-black-161019-b17r1198De Stokke® Steps™ collectie bestaat uit:
• 6 houten gekleurde poten van hoge kwaliteit. In massief beukenhout kan je kiezen tussen Natural, Whitewash, Storm Grey en Hazy Grey. In premium massief eikenhout kan je kiezen tussen Natural en Black met een exclusieve matte finish.
• 2 kleuren voor de kinderstoel: White en Matzwart.
• 3 kleuren waarmee je de baby set matcht met de kinderstoel: White, Black en Pink.
• 2 kleuren voor het eetblad: White en Black.
• 4 waterafstotende kussens in: Blue, Greige, Pink en Grey Clouds.
• 2 Tray colors; White and Black.
• 4 interieurvriendelijke kleuren voor de wipstoel: Jeans Blue, Greige en Soft Pink op een witte wipstoelbasis en een cool Grey/Grey Clouds patroon op een zwarte wipstoelbasis.
stokke-steps-group-random-161006-0294
Stokke® Steps™ is een modulaire zitcollectie ontworpen om je kind te ondersteunen bij elke stap. Het modulaire product is simpel in gebruik en biedt een wijde selectie aan ergonomische zitjes; van de comfortabele wipstoel met unieke wiegbeweging, tot de functionele hoge stoel en later de moderne stoel met Scandinavisch design, die de gehele kindertijd gebruikt kan worden. Het is de ultieme manier om de kleine dichtbij, comfortabel en gelukkig te houden. Scandinavische techniek biedt prachtige esthetiek, evenals uitzonderlijke kwaliteit en functie. Stokke® Steps™ is leuk en handig voor zowel voor baby als voor ouders.

stokke-steps-bouncer-pink-161019-b17r0864“Steps-producten groeien met het kind mee. Het begint met een knuffelbare en zachte wipstoel voor je pasgeboren baby, dan speelse maar beschermende Steps-producten voor peuters en uiteindelijk een volwassen en elegant design voor oudere kinderen.” -Stokke design team
stokke-steps-chair-natural-whitewash-babyset-white-161019-b17r1012

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *