Photo blog – Eat, sleep & enjoy II… Zuid Limburg

’s Ochtends heerlijk wakker worden van fluitende vogeltjes, in de knisperwitte lakens van je koninklijk bed en zonnestralen die je gezicht kussen…een sprookje? Uhuh, zo werd ik heerlijk relaxed wakker!
Dit is echt tot rust komen! Als ik dan ook nog op mijn gemakje mijn ochtend ritueel mag doen -inclusief mijn 7 minute workout!- is dit voor mij opladen tot de max!

Aanschuiven aan het heerlijke ontbijt, met fantastisch veel gezonde keuze’s, was weer een eigen feestje! Doordat ik door mijn relaxmodus in een soort cocon beland ben, ben ik dus vergeten foto’s te maken van het ontbijtbuffet. maar om toch een indruk te geven van het ruime ontbijt assortiment heb ik een foto van opgezocht

1. hotspot maastricht st gerlach ontbuffet
(Bron: Hotels.nl)
2. hotspot maastricht st gerlach ontbuffet

Na het ontbijt zijn we een wandeling gaan maken door de omgeving van Chateau St.Gerlach. Het klinkt misschien wat suf, maar ik kom echt tot rust in de natuur en heb dit ook echt nodig! Als ik een hectische week heb gehad doe ik dit altijd om weer even tot rust te komen.. even niks en genieten van de natuur en de frisse lucht! De omgeving van het hotel is eveneens prachtig en mocht je dit hotel gana bezoeken, loop dan echt even de natuur in!

4. hotspot maastricht beautyblog

5. hotspot maastricht beautyblog

In Zuid Limburg kun je de befaamde Mergelland route rijden of fietsen. Ik ben best heel sportief, maar het heuvellandschap van Zuid Limburg vraagt toch erg veel energie en kracht, dus vervolgen wij onze dag per auto over deze werkelijk prachtige route die je meevoert door pittoreske dorpen, langs boerderijtjes en het heuvelachtige landschap van zuid-limburg.
http://www.alternatiefgenieten.nl/nl/limburg/activiteiten/anwb_mergellandroute_104

Mergellandroute met de auto


Er wordt geadviseerd om een kaart te halen bij het VVV in Valkenburg maar er staan op de route overal bordjes die je de weg wijzen dus een kaart is helemaal niet nodig.

6. hotspot maastricht beautyblog

7. hotspot maastricht beautyblog

8. hotspot maastricht beautyblog

Tussendoor kom je ook allerlei boerderijtjes met winkeltje tegen waar je heerlijke verse en biologische groenten, fruit en eieren kunt kopen. Groene asperges (die komen uit deze streek), aardbeien en eieren waren onze score, heel fijn, want zo neem je een prachtig stukje natuur mee naar huis!
We wilden afsluiten en hadden zin in een authentieke pizza, maar die konden we niet vinden, dus hebben we het einde van de tour afgesloten op een terrasje met een wijntje en een kus!
Super weekend!

Heb jij tips voor een super weekend, laat het me weten, dat vind ik leuk!

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *