Meet these stunners! Annabel & Gaby

Hi Dear,

Mijn naam is Annabel Tuithof, 18 jaar en ik woon in Uden. Ik studeer communicatie aan het Koning Willem I College in ’s-Hertogenbosch.

 Yes! Het aankomende half jaar mag ik dan eindelijk beginnen met mijn stage bij BeautyByZizi.

Waar ik echt van houd? Fashion en beauty zijn mijn ding, uiterlijke verzorging vind ik echt een must. Het bedenken en maken van creatieve ideeën vind ik super om te doen, vooral bij BeautyByZizi. Ik vind het dan ook ge-wel-dig dat ik mee mag denken en helpen met haar nieuwe concept de Beautybar.

Wat doe ik in mijn vrije tijd? Nou dan ben ik eigenlijk bezig om mijn garderobe en    make-up spulletjes verder aan te vullen. Ik doe veel leuke dingen met mijn vriendinnen die mij gelukkig nooit vertellen dat ik al genoeg van bepaalde spulletjes heb ?, thanks! Daarnaast ben ik ook veel te vinden op het hockeyveld waar ik met veel plezier hockey en een super leuk team train&coach. En waar ik mijn inspiratie vandaan haal? Tsja dat vraag ik mezelf af en toe ook af. Ik ben veel bezig online, met het lezen van de laatste mode en fashion nieuwtjes. Instagram, Facebook en Pinterest echt ILOVEIT. Ik hoop in ieder geval dat jullie geïnspireerd raken door de artikelen en reviews die ik regelmatig zal gaan posten op BeautyByZizi.

 Liefs,
Annabel

 

Meet these stunners! Annabel & Gaby

Hi there!

Ik ben Gaby Zonnevijlle, 20 jaar en woonachtig in Amsterdam. Ik studeer styling in Fashion, Interior, Media en Food op Academie Artemis.

Wat ik graag doe? Lekker eten bij schattige eettentjes, naar gezellige feestjes en festivals in het weekend met mijn lieve vriendinnetjes, uren rondstruinen op de leukste webshops en eeuwig inspiratie opdoen op allerlei verschillende blogs. Beauty, Fashion, Interieur, lifestyle, fitness (waar ik overigens niks mee doe) ik vind het allemaal interessant.

Het laatste jaar van mijn opleiding begin ik met een casestudy. Een onderzoek bij een bedrijf. En waar kan ik dit nou beter doen dan bij BEAUTYbyZIZI waar al mijn interesses samen komen?

Komende vier maanden ben ik vooral op de achtergrond bezig om de opzet van BEAUTYBARbyZIZI op rolletjes te laten verlopen en te zorgen dat het een groot succes wordt. Ik ben in ieder geval verzekerd van een super leerzame en gezellige plek samen met Zizi en stagaire Annabel!

Liefs,
Gaby
XXX
Meet these stunners! Annabel & Gaby

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *