Little, BIG news!

De laatste maanden waren we zo druk met de restyle van het blog en de start van the Beautybar, dat ik het hoog tijd vond voor een update en dat is geen overbodige luxe, want ik heb BIG NEWS!
Een paar weken geleden alweer bemerkte ik toch wat lichamelijke veranderingen, buiten dat ik niet meer ongesteld werd, maar in mijn perspectief was dat niks geks, mijn cyclus was nog niet de oude en to be honest…er gebeurde ook niet zoveel tussen de lakens…slaap is een zeldzaam en uiterst waardevol goed met een kleintje…

Chaos in mijn hoofd
Tijd voor een klein testje en dan opeens…staan daar twee streepjes!
Ik ben zwanger…Z-W-A-N-G-E-R!
Lichtelijke chaos in mijn hoofd, twee baby’s in 1 ½ jaar hoe gaan we dat doen? Alle kamers in huis zijn bezet en ik ben net begonnen met the Beautybar, kan dat allemaal wel…? Ja, ze staan er nog steeds, die twee streepjes…
Een paar weken later is het bij de verloskundige wel heel duidelijk; Hallo bewegende baby!
Gelijk neemt dat beeld alle chaos weg en maakt plaats voor de roze wolk. Tuurlijk gaat dat lukken en hoe leuk is het straks voor de twee kleintjes!

Yes, ik ben weer verliefd, op dit nieuwe kleine, bewegende wondertje in mijn buik!

16 weken en gender reveal
Inmiddels ben ik alweer 16 weken zwanger en plopt er al een klein buikje. De verbouwing van het huis staat op de planning, het verlof voor the Beautybar is zorgvuldig ingepland en ook voor de oppas van de kindjes komen de oplossingen als vanzelf. Praktische problemen zijn er om opgelost te worden, zodat het genieten kan beginnen!
Natuurlijk wil ik ook nu weer weten wat het gaat worden, veel te leuk voor alle voorpret! Ik ga alvast de gender reveal taart bestellen en zal jullie regelmatig op de hoogte houden!

Liefs, Zizi

Volg:

2 Reacties

  1. Judith
    2017-01-26 / 17:58

    Oh zo leuk wéér zo’n knuffelbips erbij…☺❤??❗Proficiat hoor!

  2. Veronique
    2017-01-26 / 19:03

    Ahhhh….moppie ??? Je bent en blijft een turbo mama. En alles zal weer op de juiste plek vallen. Zo leuk dat ik gewoon puur en alleen op de uitgerekende datum met je mee voel. Totaal synchroon met mijn laatste bevalling. Weleswaar bijna 20 jaar geleden maar als de dag van gisteren in mijn geheugen gegrift. Geweldig mooi hoe je t weer beschrijft..no nonsens- oprecht en herkenbaar. Het is nu eenmaal niet hot- en – steamy sexy….nights, als de kostbare slaap uurtjes moeten inleveren. ? maar Ja??? Het kan ook tussen een middagdutje….hihi. Either way….BABY on its way.???

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *