Let yourself be loved!

Let yourself be loved!
Met deze filosofie moest ik deze bijzondere secret hideaway zelf ontdekken.

Een pareltje – gevestigd in een voormalig klooster aan de Costa Brava – Hotel Sant Pere del Bosc

Een half uurtje rijden van Barcelona Airport vindt je dit pareltje van de Costa Brava.
Hotel Sant Pere del Bosc – monumentaal erfgoed – is gevestigd in een voormalig klooster en haar kalme omgeving welke in 2011 pas na renovatie het huidige hotel is geworden.

De kalme omgeving wordt vanzelf duidelijk als je over het onverharde, kronkelige weggetje naar boven rijdt; hier kom je niemand tegen! En het uitzicht is fenomenaal, hier komt ook je geest volledig tot rust!

Het hotel

Het hotel telt 19 Suites. Elk suite is ingericht in een andere sfeer. Daarnaast bestaat het hotel uit een Mediterraans en biologisch restaurant en uiteraard een Spa, welke is gespecialiseerd in Ayurveda.
Door het gehele hotel wordt een heerlijke geur verspreidt van groene thee, wat je direct een fris en opgewekt gevoel geeft. Er zijn 4 suites – met yacuzzi- op de begane grond vanuit waar je direct de prachtige tuin in loopt vol met grote pijnbomen. Ik ben gek op de geur welke ze verspreiden, zeker op een warme zomerdag!

De spa

De Spa is wat klein, maar gaat verrassend met haar ruimte om. In hun filosofie speelt water een hoofdrol. Het ontspant het lichaam, kalmeert de geest en heelt de ziel. Je treft er een heerlijk zoutwater buitenzwembad, een grotachtig binnenzwembad met massage jets en een waterval, een hammam, relax ruimtes en massage ruimtes. Wat je absoluut moet ervaren zijn de behandelingen op basis van Cava! Cava is de Spaanse champagne en deze mousserende wijn komt uit het wijngebied even onder Barcelona. Niet ver van het hotel, dus vergeet ook niet een glaasje te drinken!

Het speciaal geselecteerd team van het hotel, heeft als doel haar gasten compleet in de watten te leggen met toewijding en een bijzonder oog voor detail.
Een bijzondere en romantische plaats waar “letting yourself be loved” een gewoonte wordt.

http://www.santperedelboschotel.com/en/

♥ Zizi

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *