Launch – Noppies Active Wear

Launch – Noppies Active Wear
Yes! Noppies kicks off met een wel heel fijne active wear – collectie!
Iets waar ik al snel tegenaan liep met mijn actieve levenstijl, was comfortabele sportkleding!
Nou hoor ik je denken dat sportkleding toch altijd comfortabel is, nou met een uitpuilend buikje werd het al snel wat knellend tijdens mijn workout.

Noppies active wear 1Wat ben ik blij met de nieuwe active wear van het Nederlandse Noppies!
Mooie en comfortabele leggings (met en zonder print), fijne sportbh’s, goede tops en sweaters met een perfecte fit voor pregnant ladies!
Noppies active wear
noppies active wear 6Voor de lancering van deze collectie werden we afgelopen zondag uitgenodigd in het Amsterdamse Bos voor een frisse Bellyboost – workout van de energiebrigade. Samen met een knap stel mommy’s to be werden de squats & lunges afgewisseld met wat cardio.noppies active wear energie brigade
noppies active wear 5
noppies active wear 7
Noppies active wear 2

Aardig pittig kan ik je melden, ik ben toch best wat gewend,

maar ik voelde mijn beentjes toch lekker branden de dag erna!

langetafelsinhetgrasNa de workout werden we uitgenodigd verder het bos in, waar een idyllische setting van prachtig gedekte tafels en een heerlijke, healthy lunch van langetafelsinhetgras op ons stond te wachten. De perfecte start van een zondag ochtend!

Love-Zizi

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *