Honeymoon in Solden

Er zijn plekken waar alles lijkt te kloppen, er is een bepaalde harmonie. Interieur, materialen, staff, geur en geluid zijn op elkaar afgestemd en versterken elkaar. En naar zo’n plek wilde ik natuurlijk graag naar toe met mijn Honeymoon…

Honeymoon in SoldenBergland Hotel & Spa in Sölden, Oostenrijk is zo’n Hot spot.
Je kunt het terug vinden in verschillende internationale reis- en glossymagazines, hotel, spa en interieur boeken.
Zelfs de New York Times heeft erover geschreven:
Tim Dattels, a skier with our group and a connoisseur of ski resorts all over the planet, described our hotel as being one of the best — if not the best — ski hotel he has ever stayed in: “Tyrolean chic without being too Heidi chocolate-boxy.”

Het designhotel heeft een verfijnde combinatie van warm design en een klassieke tyroler touch. Overal in het hotel zijn de ontwerpen van vilt en schapenvachtjes te vinden wat je al snel een cosy gevoel geeft, zeker in combinatie met het haardvuur.

De keuken is delicaat en verfijnd en maken gebruik van producten van het seizoen en van de regio, the best of tyrol! Elke avond wacht er een verrassend en gezond, verwenmenu van minstens 6 gangen op je. En ook in de ochtend kun je een zeer uitgebreid en gezond ontbijt verwachten, precies wat je nodig hebt als je de dag sportief op de gletscher doorbrengt.

Voor mij vormde dit hotel het decor voor mijn fantastische honeymoon. Ik had geen zin in een standaard honeymoon waarbij je vanuit je bed naar de sterren kunt kijken en zo in de azuurblauwe zee kunt springen. Nee, doe mij maar een romantische honeymoon waar je gezellig met zijn tweeën in de sneeuw kan rollen, glühwein of warme chocolade melk drinken of jezelf opwarmen door tegen je manlief aan te kruipen bij een open haard! Want zeg nou eerlijk, de kerstperiode is toch eigenlijk de meest romantische periode van het jaar!

Ik heb echt genoten,  de ruime hotelkamer heeft “everything a girl wants”! Lekker muziek luisteren in de regendouche, romantisch dimlicht in je badkamer, een riante kast, een spabasket met allerlei fijne spa producten, een waanzinnig lekker bed en on top een schommelstoel mèt dekentje!

Vanuit onze kamer liepen we in onze badjas en slippertjes zo de 1.700m2 grote SkySpa in. Hier konden we genieten van de sauna’s, stoombad, het zwembad en de warme whirpool (love the feeling; een heerlijk warm bubbelbad met streams onder je voeten en de sneeuw die naar beneden op je gezicht dwarrelt). Ook natuurlijk fitness- & yogaruimtes, massageruimtes en rustruimtes met water- en hooibedden èn een fenomenaal uitzicht over de besneeuwde bergen van Sölden. Gezonde snacks en verse groentesapjes, precies zoals jij ze wilt, maken ze waar je bij staat.

De Russische Vogue schreef er al over en inderdaad, dit is een plaatst waar je overdag heerlijk buiten kunt genieten van je winter-workout en als de schemering invalt, kunt genieten en relaxen in dit fantastische Hotel & Spa.

♥ Zizi

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *