Collistar – Collection Ti Amo Fiat 500

Yessssss! Het is weer tijd voor een beauty review! Collistar is uitgekomen met een nieuwe samenwerking, namelijk met de droomauto van iedere vrouw (Zizi is een van die gelukkige vrouwen), de FIAT500! Hoewel ik niet bij de gelukkige vrouwen hoor die zo’n pareltje bezit, ben ik wel de gelukkige die een paar top-items uit de limited edition collectie mag testen!

De eerste twee items die ik review zijn de metallic Wet & Dry Eyeshdows! Metallic can never go wrong, right?

Collistar - Collection Ti Amo Fiat 500Collistar - Collection Ti Amo Fiat 500

‘Turn me on’ roze Double Effect Wet & Dry Eye Shadow, de naam zegt het al. De oogschaduw kan droog en vochtig aangebracht worden. Ik moet eerlijk zeggen dat het pigment van de roze oogschaduw niet heel sterk is wanneer ik hem droog aanbreng, het zorgt voor een transparante kleur. Gelukkig was het pigment beter toen ik de oogschaduw een beetje vochtig aanbracht. Een heel schattig girly kleurtje die eigenlijk niet kan missen in de make-up tas van een vrouw!
 
‘Don’t Stop Me’ de bronze Silk Effect Eyeshadow, eentje om verliefd op te worden! Net als de roze oogschaduw kan ook deze zowel droog als nat aangebracht worden. Ik was blij met het resultaat toen ik hem droog aan had gebracht, heel mooi voor een every day lookje. Voor mijn every day lookje vind ik het altijd mooi als de oogschaduw matcht met de bronzer en highlighter die ik gebruik. Het creeërt een natuurlijke look met een mooi glansje en alle brons-tinten zorgen ervoor dat het een mooi geheel is.  Als je wil dat de oogschaduw meer dekt en een glansje geeft kun je de oogschaduw dus ook vochtig aanbrengen!

Collistar - Collection Ti Amo Fiat 500Collistar - Collection Ti Amo Fiat 500

Silk Effect Eyeshadow € 17,00 Double Effect Wet & Dry Eye Shadow € 17,75   

Liefs, Elvi

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *