Bridal Beauty – preparation

Omdat ik zelf ga trouwen, ben ik momenteel erg bezig met picture perfect zijn (en blijven) op een dag vol met excitement, emoties, tranen, fotografen om je heen en… kisses!

Een half jaar geleden heb ik mijn sportregime al flink aan laten scherpen, 3 x per week 45 minuten intensieve krachttraining, naast mijn actieve levensstijl. Hierdoor voel ik me energieker, fitter, en lekkerder in  mijn vel, en het is echt; TRUE BEAUTY COMES FROM WITHIN…

Natuurlijk heb ik ook mijn voedingsschema onder de loep genomen. Samen met een geweldige voedings- en hormooncoach hebben we een schema opgesteld, met als resultaat; energiek, happy en ook  mijn huid heeft hier een boost van gekregen.

Uiteraard is een goede voorbereiding het halve werk, dit adviseer ik ook mijn klanten als ze bij mij komen voor hun BIG DAY! Pas als je huid picture perfect is, is het tijd voor make-up.

Op mijn menu staan dagelijks veel groenten, super-& beautyfoods, veel afwisseling en ook supplementen. voedzaam toetje

De laatste 6 weken gooi ik er nog een krachtige reiniger tegenaan van, dit doe ik met Alka Greens, een groen poeder welke je weerstand verhoogt, ontgift en je lichaam ontzuurd, en laat dit laatste nou het belangrijkst zijn voor die glow die je graag wilt. Het is niet heel lekker, maar als je er ’s ochtends een smoothie mee maakt smaakt het heerlijk! Ik mix het met amandelmelk, rode vruchten, bosbessen en goijbesjes, soms wat chiazaadjes of walnootjes, een andere keer met macapoeder en banaan.

En geloof me, gezond en voedzaam eten is absoluut genieten!

Wil je meer weten? Lees dan de boeken van Amber Albarda (met hele leuke illustraties en leest gemakkelijk) of de boeken van Ralph Moorman.

Na de zomer ben ik ook aan de slag gegaan met de ChromaWhite TRx® brightening kit, deze totale kit bevat 6 producten welke een heldere, frisse en stralende huid beloven (door de zeer krachtige powerfoliant -dit is een exfoliant- wordt geadviseerd dit na de zomer te gebruiken). Gebruik het 6 – 10 weken (afhankelijk van de producthoeveelheid die je gebruikt)

Je merkt het verhelderende effect zelf op en geloof me, wanneer mijn toekomstige hubby zegt dat mijn huid meer glanst (op de juiste plekken), dan ziet ook hij dus verschil!

Wat ik echter wel opmerk is dat mijn gevoelige huid extra bescherming nodig heeft. Daarom gebruik ik elke avond naast deze kit ook de super rich repair van Dermalogica. Uiteraard gebruik ik dit na het gehele “avond ritueel”. En elk ritueel vraagt haar tijd, zowel ’s ochtends als ’s avonds. Uit ervaring weet ik dit niet iedereen dit ervoor over heeft, maar mijn advies; neem dagelijks dit ritueel als heerlijk momentje voor mezelf !

Een minpuntje van deze kit is dat echte pigmentvlekjes er niet mee verdwijnen, dus heb wel reële verwachtingen van deze kit.

Voor een persoonlijk beauty plan, adviseer ik je altijd naar een specialist te gaan, zij kunnen een plan met jou samenstellen, welke past bij jouw huid, lifestyle en budget. Dit geldt uiteraard ook voor een persoonlijk sportplan en voedingsadvies.

♥ Zizi

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *