Benefit Beauties

De producten hebben prachtige namen, zijn mooi, leuk vormgegeven en slim!

Ze maken prachtige kitjes, waardoor je de producten in travel size makkelijk mee kunt nemen, maar ook kunt uitproberen. Daarnaast vind ik veel van hun make-upjes multi functioneel en ze doen wat ze beloven, daarom zijn veel internationale sterren en visagisten dol op Benefit.

Mijn favoriet – Lip & Cheek stains – heb ik voor je uitgelicht; Natuurlijk mogen hier, alle drie, de fenomenale
lip&cheek stains niet ontbreken! In Amerika is er zelfs een vierde variant van uitgekomen, waarop ik niet kan
wachten! Lip & Cheek stains zijn vloeibare kleurmakers, welke de hele dag blijven zitten!

Er zit een klein kwastje aan waarmee je niet teveel neemt, maar snel uitwerken is dus een pre! Mijn advies is om een klein beetje aan te brengen en liever meerdere laagjes over elkaar uit te werken. Dit is zo’n slim product, je kunt het perfect gebruiken voor je lippen, wangen en je oogleden. Je ziet er heel natuurlijk, fris en stralend uit in a second!

De klasieke en fameuze Benetint – it’s the sexiest flush you can get from a bottle – was in eerste instantie ontwikkeld voor een exotische danseres uit de jaren ’70. Eén waterige, rozenkleurige, lichte vloeistof zorgt voor al dit moois! Voor een sexy en verleidelijke blos, , breng je 1 tot 3 streepjes met het kwastje aan op de appeltjes van je wangen en werk het licht kloppend met je vingertopjes uit. Voor een natuurlijke sheer kun je er nog lichtjes een glansproduct over aanbrengen, heel sexy!

De klassieke en fameuze Benetint – it’s the sexiest flush you can get from a bottle –

Voor een natuurlijke liptint, kleur je je lippen in met het kwastje en dep je lippen op elkaar.

Voor extra glans kun je natuurlijk een extra lipgloss gebruiken, zelf vind ik het vaak wat spannender als je deze alleen in het midden van je lippen aanbrengt, in plaats van over je hele lippen. Daarnaast kun je deze ook nog gebruiken om je lipstick langer houdend te maken, draag het onder je lipstick!

Voor een instant eye-lift & frisse oogopslag gebruik je een kleine hoeveelheid, ongeveer een speldenknopje, op je middelvinger en dept het licht op je ooglid. Leg de nadruk op de buitenste hoek van de arcadeboog.

Zoals gezegd is deze klassieker uitgebracht in 3 tinten, dan volgen nog de lieve rozige posietint en de pittig, krachtige oranje chacha tint. Deze beide zijn iets voller van substantie, maar even subtiel en gemakkelijk in het gebruik. Gebruik ze op dezelfde manier als de benetint. Have fun!

♥ Zizi

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *