ABOUT THE BEAUTY BAR

Treat yourself with the best beautybrands!
Bij the beautybar dompelen wij jou onder in de mooiste beautyproducten en de fijnste beautybehandelingen. Of je een huidverbeterende treatment, make-up masterclass of juist nieuwe inspiratie zoekt, wij verwelkomen je graag!

SKINBAR

De revolutionaire behandelmethode van !QMS Medicosmetics geeft de huid haar jeugdigheid weer terug! Het collageen bindt zich 300 keer met het vocht in de huid waardoor de hydratatie verbetert, de huid meer volume krijt en steviger aan gaat voelen. De huid wordt opgevuld, zonder dat daar injectables aan te pas komen. Wil je met the Beautybar en !QMS Medicosmetics kennis maken, boek dan de Let’s Meet! Facial, tijdens deze korte behandeling komen alle onderdelen aan bod, krijg je persoonlijk advies, ontdek je de werking van !QMS Medicosmetics en ga je de deur uit met een prachtige skinglow!

NAILBAR
Neem plaats aan de nailbar waar je met prachtige handen en nagels in een mum van tijd weer good to go bent.

MAKE-UP BAR
Aan de make-up bar werken we met exclusieve en professionele merken. Hierin speelt de expertise van Zizi als make-up artist een grote rol. Vernieuwende masterclasses met actuele thema’s, uitgebreide one-on-one’s, bruidmake-up of een snelle touch-up. Ben de mooiste versie van jezelf!

BROWBAR
Wow brows zijn helemaal hot! Wenkbrauwen zijn een van de meest bepalende aspecten van je gezicht en bepalen voor een groot deel je uitstraling. Laat hier je brow’s shapen, verven en waxen en geef ze de aandacht welke jij verdient! Of leer in de wow-brow workshop hoe je ze zelf in model houdt.

INJECTABLES
Om een totaalaanpak te kunnen bieden werken we samen met een van de meest gerenommeerde cometisch artsen van Nederland. Welke op internationaal niveau veel aanzien en ervaring heeft. Haar kracht ligt in de no trace face, waarbij wel het frisse effect wordt bereikt, maar wel de mimiek van het gezicht behouden blijft.

beauty by zizi